Liikennepuisto Vinkkari

 

Polkuautoja ja polkupyöriä saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta. Ei maksa mitään, mutta on todella suosittua! Siksi ajovuorot kestävät kerrallaan puoli tuntia, vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Ajovuorolippu kannattaa noutaa heti Kirjurinluotoon saapuessa, ja mahdollisen odotusajan voi viettää Pelle Hermannin leikkipuistossa tai eläimiä ihaillessa.

Puistossa on käytössä 22 polkuautoa ja 10 polkupyörää. Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille.

Liikennepuiston ovat lahjoittaneet Porin kaupungille MLL Porin yhdistys ja Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiö. Liikennepuisto Vinkkari valmistui vuonna 2013.

Ajankohtaista

Vinkkari on talvikauden suljettu, mutta toivotamme tulijat tervetulleeksi jälleen keväällä 2019. Kiitos kaikille Vinkkarin innokkaille pyöräilijoille ja autoilijoille kesästä!

 

Ryhmävaraukset ja yksityistilaisuudet

Ryhmävaraukset touko – syyskuussa yleisten liikennepuiston aukioloaikojen ulkopuolella: Ryhmävarauksia voivat tehdä järjestäytyneet ryhmät, kuten päiväkodit, koulut, kerhot ja yhdistykset. Ryhmän minimikoko on 10 lasta ja ryhmällä tulee olla nimetty vastuuhenkilö, joka on paikalla vuoron ajan.

Yhdistysten ja yhtiöiden lapsilleen järjestämissä yksityistilaisuuksissa hinta on 100 euroa + alv 24 %. Ryhmävarauksia voi sopia arkipäiville (ma-pe) normaalina työaikana sähköpostilla: liikennepuistovinkkari@pori.fi

 

Kaikki tiedustelut: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Yhteystiedot
Pelle-Hermanninpolku, 28100 Pori
liikennepuistovinkkari@pori.fi
#aktiviteetit #elämykset