Mäntyluodon Hotelli Summer Hotel & Winter Hostel

Yyterin matkailualueella sijaitsevassa jugendtyylisessä Mäntyluodon Hotellissa on ollut tarjolla majoitus- ja ravintolapalveluja jo yli 100 vuotta. Hotellin kaikissa viehättävissä huoneissa on wc/suihku, TV ja jääkaappi. Sekä perhehotellista että hyvätasoisesta merenrantahuvilasta Yyterin Villa Pyrylästä avautuu kaunis merinäköala. Huvilamme omasta rannasta voitte ihailla kauniita hiekkarantoja, ainutlaatuisen Uniluodon venelaitureita, avomerta ja hyvällä säällä jopa Luvialla sijaitsevaa Säpin majakkaa. Kallon majakalle, pursiseuralle ja saarella sijaitsevaan kahvilaan meiltä on matkaa vain kilometri.

Perinteikäs ja asemakaavassa suojeltu Mäntyluodon Hotelli valmistui vuonna 1917 ja sijaitsee valtakunnallisesti merkittävässä rakennetussa kulttuuriympäristössä kolmen kilometrin etäisyydellä Yyterin upeilta dyyneiltä. Meren rannassa sijaitseva Yyteri Golf ja Mäntyluodon hiekkapohjainen koiraranta ovat hotellin naapureita. Hotelli onkin lähinnä Yyterin golf-kenttää sijaitseva majoitusyritys.

Hotellimme ja ravintolamme ovat avoinna kesäaikaan päivittäin, syksystä kevääseen toimimme erillisen sopimuksen mukaan. Kauniit salitilamme tunnetaan varsinkin juhlatiloina, joissa on perinteisesti vietetty kaikki perheen juhlat: ristiäiset, lakkiaiset, syntymäpäivät ja rauhalliset muistotilaisuudet.

Tilamme soveltuvat myös kaukana kaupungin hälinästä järjestettäville kokouksiin. Kesäterassillemme on mukava poiketa nautiskelemaan kahvia, leivonnaisia ja kylmiä juomia ja ihailemaan merta.

Myös jo 1800-luvun lopulla Reposaaresta Mäntyluotoon siirtynyt merisatama sijaitsee vihreäkattoisen hotellin läheisyydessä.

Yhteystiedot
Merisatamantie 2, 28880 Pori
+358 50 368 5799
info@mantyluodonhotelli.fi
WWW
#baarit #hotellit #juhlatilat #kahvilat #kokoustilat #majoitus #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #ravintolat #tapahtumapaikat