Mäntyluodon Hotelli Summer Hotel & Winter Hostel

Vuonna 1917 meren äärelle valmistunut jugendtyylinen Mäntyluodon Hotelli on tarjonnut majoitus- ja ravintolapalveluita jo yli 100 vuotta.

Perinteikäs ja asemakaavassa suojeltu hotelli sijaitsee valtakunnallisesti merkittävässä rakennetussa kulttuuriympäristössä kolmisen kilometrin etäisyydellä Yyterin upeilta dyyneiltä.  Hotelli on meren rannassa sijaitsevaa Yyteri Golfia, Uniluotoa, hiekkapohjaista koirarantaa ja Kalloa lähinnä sijaitseva majoitusyritys. Mäntyluodosta löydätte myös autenttista satamahistoriaa.

Hotellin kauniin uniikit majoitushuoneet, joista osasta on merinäköala, ovat yksilöllisesti sisustettuja sekä menneen ajan tunnelmalliseen henkeen kunnostettuja. Kiinteitä vuodepaikkoja on tarjolla kymmenessä majoitushuoneessa.

Mäntyluodon Hotelli on avoinna keväästä syksyyn, ja sen A-oikeuksin varustettu Kahvila ja Meriterassi palvelevat teitä kesällä arkisin klo 16 – 21 (ei yksityistilaisuuksien aikana) ja sunnuntaisin sopimuksesta.

Tilausravintolassamme järjestetään häitä, muistotilaisuuksia ja monia muita perhejuhlia sekä kokouksia. Hotellin viehättävästä Pienestä Antiikkinurkasta voitte ostaa antiikkia ja vanhaa tavaraa.

Meiltä voitte vuokrata myös kauniita astioita juhliinne ja muihin tilaisuuksiinne.

Mäntyluodon Hotellin viereisellä rannalla sijaitsee vuonna 2008 valmistunut hyvätasoinen huvilamme Yyterin Villa Pyrylä, jossa voitte majoittua ympäri vuoden.

Yhteystiedot
Merisatamantie 2, 28880 Pori
+358 50 368 5799
info@mantyluodonhotelli.fi
WWW
#baarit #hotellit #juhlatilat #kahvilat #kokoustilat #majoitus #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #ravintolat #tapahtumapaikat