Mäntyluodon Hotelli Summer Hotel & Winter Hostel

Yyterin matkailualueella sijaitseva jugend- rakennus on tarjonnut hotelli- ja ravintolapalveluja jo 100 vuotta. Perhehotellista ja huvilastamme Villa Pyrylästä avautuu kaunis merinäköala.

Perinteikäs ja asemakaavassa suojeltu Mäntyluodon Hotelli valmistui vuonna 1917 ja sijaitsee valtakunnallisesti merkittävässä rakennetussa kulttuuriympäristössä kolmen kilometrin etäisyydellä Yyterin upeista hiekkarannoista. Meren rannassa sijaitsevat Yyteri Golf ja Mäntyluodon hiekkapohjainen koiraranta ovat hotellin naapureina. Hotelli onkin lähinnä Yyterin golf-kenttää sijaitseva majoitusyritys. Huvilamme Yyterin Villa Pyrylän rannasta voitte ihailla myös kauniita hiekkarantoja, ainutlaatuisen Uniluodon venelaitureita, avomerta ja hyvällä säällä jopa Luvialla sijaitsevaa Säpin majakkaa. Kallon majakalle, pursiseuralle ja saarella sijaitsevaan kahvilaan meiltä on matkaa vain kilometri.

Hotellissamme on tarjolla yhden – kuuden hengen huoneita ja huoneistoja. Kaikissa viehättävissä majoitustiloissamme on wc/suihku ja TV. Hotellimme ja ravintolamme ovat avoinna kesäaikaan päivittäin, syksystä kevääseen toimimme erillisen sopimuksen mukaan. Kauniit salitilamme tunnetaan varsinkin juhla- ja kokoustiloina. Kesäterassillemme on mukava poiketa nautiskelemaan kahvia, leivonnaisia ja kylmiä juomia ja ihailemaan merta.

Myös jo 1800-luvun lopulla Reposaaresta Mäntyluotoon siirtynyt merisatama sijaitsee vihreäkattoisen hotellin läheisyydessä.

Mäntyluodon Hotelli on tunnettu hääjuhlatalo. Kauniissa salitiloissamme on perinteisesti vietetty myös muut perheen juhlat: ristiäiset, lakkiaiset, syntymäpäivät ja rauhalliset muistotilaisuudet.
Hotelli tarjoaa kokouksille idyllisen, romanttisen ympäristön kaukana kaupungin hälinästä.

Yhteystiedot
Merisatamantie 2, 28880 Pori
+358 50 368 5799
info@mantyluodonhotelli.fi
#baarit #hotellit #juhlatilat #kahvilat #kokoustilat #majoitus #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #ravintolat #tapahtumapaikat