Mäntyluodon Hotelli

Hotellin kauniin uniikit majoitushuoneet, joista osasta on merinäköala, ovat yksilöllisesti sisustettuja sekä menneen ajan tunnelmalliseen henkeen kunnostettuja. Kiinteitä vuodepaikkoja on tarjolla kymmenessä majoitushuoneessa.

A-oikeuksin varustetun ravintolamme kauniissa saleissa juhlitaan häitä, kastejuhlia, muistotilaisuuksia ja muita perhejuhlia, tarjoillaan aamiaista ja järjestetään kokouksia. Meriterassilla  nautiskellaan virvokkeista, leivonnaisista ja merinäköalasta. Pienestä Antiikkinurkasta voitte ostaa antiikkia ja vanhaa tavaraa.

Valtakunnallisesti merkittävässä rakennetussa kulttuuriympäristössä sijaitseva kulttuurihistoriallisesti arvokas ja asemakaavassa suojeltu Mäntyluodon Hotelli sijaitsee kolmisen kilometrin etäisyydellä Yyterin dyyneiltä. Hotellin läheisyydessä on useita uimarantoja. Hotelli on meren rannassa sijaitsevaa Yyteri Golfia, Uniluotoa ja hiekkapohjaista koirarantaa lähinnä sijaitseva majoitusyritys. Myös purjehdusmatkaanne voitte yhdistää majoituksen meillä, vain kilometrin etäisyydessä Kallosta ja sen venelaitureilta. Mäntyluodosta löydätte myös autenttista satamahistoriaa.

Mäntyluodon Hotellin viereisellä rannalla sijaitsee vuonna 2008 valmistunut hyvätasoinen huvilamme Yyterin Villa Pyrylä, jossa voitte majoittua ympäri vuoden.

Majoitus-, juhla- ja kokouspalvelumme ovat avoinna keväästä syksyyn. Muu toimintamme on tarjolla kesäkuukausina. Lisätietoa aukioloajoistamme löydätte nettisivuiltamme.

 

Yhteystiedot
Merisatamantie 2, 28880 Pori
+358 50 368 5799
info@mantyluodonhotelli.fi
WWW
#baarit #hotellit #juhlatilat #kahvilat #kokoustilat #majoitus #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #ravintolat #tapahtumapaikat