Yyterin nuotiopaikat

Yyteri kutsuu nauttimaan ulkoilusta ympäri vuoden. Pakkaa eväät mukaan ja vietä reipas ulkoilupäivä! Kun nälkä yllättää, tarjoavat Yyterin nuotiopaikat loistavat puitteet evästauolle.

PUNAISEN TUVAN GRILLIPAIKKA ON HELPOSTI SAAVUTETTAVISSA

Punaisella tuvalla Yyterin aukiolla sijaitsee grillipaikka, jossa on mahdollista grillata omia eväitä. Punaisen tuvan vieressä on myös ulko-wc:t.

Tupa sijaitsee Yyterinsantojentien päässä, jossa on myös laaja parkkialue.

MUNAKARIN NUOTIPAIKKA MERINÄKÖALALLA

Toinen, upealla merinäköalalla varusteltu nuotipaikka sijaitsee Munakarin kohdalla, Yyterin rannan puolella. Paikalta löytyvät polttopuut valmiina, joten puiden tuonnista ei tarvitse huolehtia.

Nuotiopaikka on lukittuna silloin, kun sitä ei saa käyttää esimerkiksi voimassa olevan ruohikko- tai metsäpalovaroituksen takia.

Nuotiopaikka on arvokkaalla alueella ja sen pitämisen kannalta on erittäin oleellista, että käyttäjät noudattavat tarkasti annettuja ohjeistuksia.

Huomioithan ajankohtaiset metsäpalovaroitukset! Lisäksi on tärkeää, että nuotioissa poltetaan ainoastaan nuotiopaikalle tuotuja polttopuita tai itse mukana tuotuja. Luontoa ei saa vahingoittaa ja hakea puita sieltä nuotioon.

Yhteystiedot
,