Onnenoksa -huvilat

Ylellistä luonnonläheisyydestä ammentavaa lomailua ympäri vuoden.

Onnenoksan mökkikylä koostuu neljästä samanlaisesta huvilasta, joista jokaisella on oma rantasauna ja ranta.

Jokaisessa huvilassa (98m²) on kaksi 2 hengen makuuhuonetta sekä makuuparvi neljällä vuoteella. Lisäksi saunamökin parvella on makuupaikat kahdelle. Vuodepaikat on siis yhteensä 10 hengelle.

Kaikki huvilat on varusteltu kattavasti: päämökin keittiön varusteluun kuuluvat jääkaappi/pakastin, liesi ja uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä 10 hengen astiasto arkeen ja juhlaan. Ruokaa voi valmistaa kätevästi myös ulkotiloissa sijaitsevalla, jokaisen mökin varusteluun kuuluvalla kaasugrillillä.

Rantasaunan keittonurkkauksesta löytyy jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä astiasto neljälle.

Jokaisella huvilalla on oma uimaranta, laituri sekä mökkikohtainen soutuvene (myös pelastusliivit). Vaikka huvilat sijaitsevat lähellä toisiaan, on jokaisella kuitenkin selkeästi omat piha-alueet sekä parkkitilaa autoille. Pihojen välittömässä läheisyydessä on hyvät marjamaastot ja puutarhoissa kasvavien hedelmäpuiden sato on vapaasti vuokralaisten nautittavissa.

Mökkikylä on rakennettu Onnenoksan lounaskahvilan välittömään läheisyyteen. Alueella kulkee kattavat retkeily- ja ulkoilureitistöt. Useat kosket tarjoavat niin melojille ja kalastajille kuin muille luonnosta nauttiville oivat puitteet omatoimiseen seikkailuun.

Yhteystiedot
Onnenkalliontie 1, 29720 Pori
044 015 0990
mokit.noksaoy@outlook.com
WWW