Pako Yyteriin -seikkailu

Pako Yyteriin on koko perheen seikkailu! Paikkana Yyterin maasto, lähtöpaikkana Virkistyshotelli Yyteri n edusta (Sipintie 1).

Maailman vanhin mies August Niemenpää eli Akusti on pyytänyt apua lapsenlapsenlapsenlapseltaan Yyteriin piilotettujen ja unohdettujen aarteiden löytämiseksi. Avuksi tarvitaan oikea retkikunta.

Matka täynnä haasteita

Retkikunnan tehtävää haittaa Verneri Venkola, joka myös havittelee aarteita ja siksi retkikunnan pitää pysyä valppaana ja harhauttaa Venkolan joukkoja, jotta tehtävä onnistuu. Akusti on ohjeistanut päiväkirjassaan retkikuntaa tekemään erilaisia tehtäviä, kuten pelaamaan beachfutisgolfia, kokoamaan palapeliä, tunnistamaan seudun eläimiä, heittelemään palloja, eikä muuten ihan mitä tahansa palloja ja rakentamaan tornia, aivan kuin olisivat tavallisia turisteja. Lopulta päästään tärkeän tehtävän äärelle, kun löytyy paikka, johon aarteita on jäänyt hiekan alle piiloon.

Metallinpaljastin käteen ja kaivamaan.

Koska hiekan alta ei voi nähdä, missä tärkeät aarteet piilkeksivät, tarvitaan teknologiaa avuksi. Metallinpaljastin voi olla tärkeä väline oikean aarrekätkön löytämiseksi. Paikallistaminen on tärkeää, mutta tuoreet käsivoimat takaavat sen, että hiekan alla olevat aarteet saadaan näkyville ja talteen museolle toimitettavaksi. Jotta tämä kaikki onnistuu on nuorten retkikuntalaisten osallistuminen ensiarvoisen tärkeää, jotta Venkola joukkoineen saa jäädä nuolemaan näppejään. Kun tehtävä on suoritettu, on palkintojen ja upean sertifikaatin aika!

Sopiva kaiken ikäisille, joille hiekassa liikkuminen on mahdollista ja luontevaa! Koko perheellä on mahdollisuus osallistua tehtäviin oman taitonsa mukaan. Erilaisissa retkikunnan rooleissa jokainen osallistuu tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi.

Voit pukeutua tavallisiin kesävarusteisiin. Ota mukaan oma juomapullo!

Hinta

Seikkailun perushinta on 49 euroa ja sisältää 4 retkikunnan jäsentä sekä retkikunnan johtajan, joka johdattaa koko retkikunnan turvallisesti koko seikkailun läpi. Lisäksi retkikunnan jäsenet saavat onnistuneen seikkailun jälkeen jäätelön, Pako -pitsan hintaan 8 euroa ja Merirosvo-jäätelöannoksen edulliseen 3,50 euron hintaan. Lisäedut tarjoavat K-Market Pikku Juhana, Yyteri Camping sekä Yyteri Bikini Bar.

 

Pako Yyteriin jatkuu syyskuun loppupuolelle asti. Varaukset sähköpostilla tai puhelimitse:
pakoyyteriin@gmail.com, 0400 555 025

Yhteystiedot
Sipintie 1, 28840 Pori
0400 555 025
WWW