Pako Yyteriin -seikkailu

Pako Yyteriin on koko perheen seikkailu-uutuus! Paikkana Yyterin maasto, lähtöpaikkana Yyteri Resort & Camping (Yyterinsantojentie 1) ja pelin lopetus Bikini Barille.
Seikkailu päivittäin klo 11-17. Kysy myös ilta-aikoja. Tarjolla on myös extremepaketti.

Pakoilut jatkuvat syyskauden ja tilaukset suoraan pakoinfosta  0400 555 025.

Nyt myös firma/ tyky ym. tapahtumat! Kassun matkassa max 12 hlö seurueet, alk. vain 12.50 € hlö.

Seikkailuun osallistuneille on tarjolla lisäedut:
-Akustin Aarrejäätelöt koko retkikunnalle seikkailun jälkeen Yyteri Resort & Campingissä tarjoaa K-Market Pikku-Juhana Kaanaassa.
-Merirosvo Akustin jäätelöannos alennettuun hintaa Bikinibaarin jäätelökioskilta.
-Pakopizza tarjouskoodilla Yyteri Camping & Resortin ravintolasta.

Maailman vanhin mies August Niemenpää eli Akusti on pyytänyt apua lapsenlapsenlapsenlapseltaan Yyteriin piilotettujen ja unohdettujen aarteiden löytämiseksi. Avuksi tarvitaan oikea retkikunta.

Matka täynnä haasteita

Retkikunnan tehtävää haittaa Verneri Venkola, joka myös havittelee aarteita ja siksi retkikunnan pitää pysyä valppaana ja harhauttaa Venkolan joukkoja, jotta tehtävä onnistuu. Akusti on ohjeistanut päiväkirjassaan retkikuntaa tekemään erilaisia tehtäviä, kuten pelaamaan beachfutisgolfia, kokoamaan palapeliä, tunnistamaan seudun eläimiä, heittelemään palloja, eikä muuten ihan mitä tahansa palloja ja rakentamaan tornia, aivan kuin olisivat tavallisia turisteja. Lopulta päästään tärkeän tehtävän äärelle, kun löytyy paikka, johon aarteita on jäänyt hiekan alle piiloon.

Metallinpaljastin käteen ja kaivamaan.

Koska hiekan alta ei voi nähdä, missä tärkeät aarteet piilkeksivät, tarvitaan teknologiaa avuksi. Metallinpaljastin voi olla tärkeä väline oikean aarrekätkön löytämiseksi. Paikallistaminen on tärkeää, mutta tuoreet käsivoimat takaavat sen, että hiekan alla olevat aarteet saadaan näkyville ja talteen museolle toimitettavaksi. Jotta tämä kaikki onnistuu on nuorten retkikuntalaisten osallistuminen ensiarvoisen tärkeää, jotta Venkola joukkoineen saa jäädä nuolemaan näppejään. Kun tehtävä on suoritettu, on palkintojen ja upean sertifikaatin aika!

Sopiva kaiken ikäisille, joille hiekassa liikkuminen on mahdollista ja luontevaa! Koko perheellä on mahdollisuus osallistua tehtäviin oman taitonsa mukaan. Erilaisissa retkikunnan rooleissa jokainen osallistuu tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi.

Voit pukeutua tavallisiin kesävarusteisiin. Ota mukaan oma juomapullo!

 

Yhteystiedot
Yyterinsantojentie 1, 28840 Pori
0400 555 025
WWW