Pulkkailu Yyterissä

Vauhdin huumaa pulkkamäessä

Kaiva esiin pulkka, liukuri tai rattikelkka ja lähde kokemaan talven riemuja Yyterin pulkkamäessä. Pulkkamäki antaa mahtavat vauhdit myös hurjempaankin laskuun.

Pulkkamäkien tilanne elää kelien mukaan. Keisarinpankin mäkeen on tykitetty lunta alkuvuodesta, mutta luonnonlumen määrä vaihtelee.

Alueella on tarkoin määritelty, missä pulkalla voi laskea, etteivät dyynien rantavehnät kärsi, joten huomioithan tämän. Otathan myös huomioon muut laskijat ja laske aina omalla vastuulla.

Pulkkailualueen löydät kartastamme.

Evästauko nuotion ääressä

Punaisen tuvan ulkogrillissä pidetään tulta yllä päivittäin kello 9–15 aina huhtikuun lopulle asti. Grillipaikka sopii hyvin omien eväiden grillaamiseen tai muuten vain nuotiolla lämmittelyyn talvisen touhuamisen lomassa. Grillipaikka on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee Yyterinsantojentien päässä, ison maksuttoman parkkipaikan vieressä. Ulko-wc:t sijaitsevat parkkipaikan perällä.

Myös Yyterin rannalla, Munakarin saarta vastapäätä sijaitsee nuotiopaikka. Upealla merinäköalalla varustetulla nuotiopaikalla on polttopuut valmiina.

Yhteystiedot
Yyterinsantojentie,