Rakastajat-teatteri

Rakastajat-teatteri on Satakunnan ainoa vapaa ammattiteatteriryhmä. Se on aloittanut toimintansa vuonna 1991 ja on siitä lähtien tehnyt taiteellisesti kunnianhimoisia ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia sisältöjä. Rohkeat ja kantaaottavat sisällöt ovat Rakastajat-teatterille tunnusomaisia.

Omien tuotantojen lisäksi Rakastajat-teatterin ohjelmistoon kuuluu laajasti vierailuesityksiä sekä konsertteja. Rakastajat-teatteri järjestää lisäksi vuosittain vapaiden ammattiryhmien teatterifestivaalin Lain§uojattomat, joka tuo Poriin esityksiä ja taiteilijoita Suomesta ja maailmalta.

Tutustu Rakastajien ohjelmistoon osoitteessa www.rakastajat.fi
Taistelu koti sohvia vastaan!
Rakastajat-teatteri – MADE IN PORI

Rakastajat-teatterin tiloja ovat Kulttuuritehdas Kehräämö sekä Studio Hilkka. Puuvillatehtaan sydämessä toimiva Kulttuuritehdas Kehräämö on uniikki, tunnelmallinen ja esteetön teatteri, tapahtuma- ja kokoustila, jossa on A-oikeuksin tilausravintola.

Kulttuuritehdas Kehräämössä järjestät asiakastilaisuudet, häät, kokoukset ja kaikenlaiset tapahtumat suurista juhlista virallisiin tilaisuuksiin (70-400hlö). Olemme ketterä ja mukautuva toimija, joten kysy rohkeasti tilan muokkausmahdollisuuksia.

Meiltä saat toiveidesi mukaiset tarjoilut, jotka valmistetaan teatterin omassa keittiössä tuoreista aineksista. Autamme tarvittaessa myös ohjelmistosuunnittelussa.

Kysy lisää: Jarno Santalähde, ravintolapäällikkö, ravintola@rakastajat.fi

 

Yhteystiedot
Pohjoisranta 11, 28100 Pori
02 633 0125
info@rakastajat.fi
WWW
#elämykset