Ravintola Sofia

Ravintola Sofia avasi ovensa 1999, kun vanha kehräämö Porin Siltapuistonkadulla muutettiin monipuoliseen ravintolakäyttöön. Historiallisessa miljöössä toimivaan ravintolaamme ovat tervetulleita kaikki hyvän ruuan ystävät.

Lounas

Hyvä ruoka ei vain maistu herkulliselta, vaan se tuoksuu, näyttää, tuntuu ja myös kuulostaa hyvältä. Koska makuja on monia, tarjoamme useita lounasvaihtoehtoja. Luomme asiakkaillemme makuelämyksiä joka päivä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa lounasruokia itse omien reseptiemme mukaan. Kaikki ruokaohjeet on suunniteltu ja testattu omassa tuotekehityskeittiössämme.

Kahvila

Tule viihtymään meille virkistävän kahvi- tai teekupin ääreen! Kuumien ja kylmien juomien lisäksi tarjoamme makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä makeisia, jäätelöä ja monenlaisia välipalatuotteita.

Aamiainen on tarjolla ma-pe klo 7.30-10.00

Sofian Fast Food:

Sofian FastFood ja kotiruoka tarjolla ma-pe klo 13.45-16.45

– Nautiskele arki-iltapäivisin grillistämme erilaisia pikaruokatuotteita ja lisäksi iltapäivisin tarjolla kotiruokaa klo 13.45-16.45

Juhla- ja kokouspalvelu

Laadukas tapahtuma syntyy kokonaisvaltaisesta palveluelämyksestä: herkullisista ja tasokkaista tuotteista, ammattitaitoisesta palvelusta sekä tilaisuuden henkeä ja tavoitteita tukevasta somistuksesta, ohjelmasta ja tunnelmasta.

Katso video

 

Instagram: ravintola.sofia

Yhteystiedot
Siltapuistokatu 2, 28100 Pori
02 633 0013
sofia@amica.fi
WWW
#syö ja juo #tapahtumapaikat #juhlatilat #kokoustilat #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 101-200 #paikkamäärä 201-500