Scandic Pori

Porin keskustassa sijaitsevassa modernisti sisustetussa Scandic Pori hotellissa on mukava tunnelma, hyvä ravintola ja joustavat kokoustilat. Joutsenmerkityn hotellin läheisyydestä löydät ostoskadut ja keskeisimmät nähtävyydet, Kirjurinluodon konserttipuiston sekä lasten suosiman Pelle Hermanni -puiston. Hyvät pysäköintimahdollisuudet niin ulkona kuin autotallissa sekä ilmainen Wi-Fi.

Yöpyessäsi Scandic Pori -hotellissa, voit kuntoilla hotellin kuntohuoneessa ja rentoutua höyrysaunassa. Huoneissa on skandinaavinen vaalean raikas sisustus sekä huonekohtainen jäähdytys ja ilmastointi. Nauti herkullisia ruokalajeja hotellin lämminhenkisessä Olivo Food Factory -ravintolassa. Hotellissa on viisi modernia katutason kokoustilaa sekä kaksi kokoustilaa toisessa kerroksessa. Yksityistilaisuuksiin hotellin seitsemännessä kerroksessa on vuokrattavana sauna. Yyterin kuuluisa hiekkaranta on alle 20 km päässä hotellista.

Scandicissa on 7 joustavaa ja hyvin varustettua kokoustilaa jopa 100 hengelle sekä hyvät pysäköintitilat.

Kokoustilamme ovat helposti muunneltavissa ja suurin osa on ilmastoituja ja esteettömiä. Kaikissa tiloissamme on moderni tekniikka ja langaton internetyhteys. Sijaintimme on keskeinen ja pysäköintipaikkoja löytyy sekä hallista että hotellin ulkopuolelta.

Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään kokouksen suunnittelussa ja järjestelyissä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

Kokoustilat:
Luoto
    Diplomaattipöytä 8 Henkilöä

Tyrni
    Diplomaattipöytä 12 Henkilöä

Metso
    U-pöytä 12 Henkilöä
    Luokkamuoto 16 Henkilöä
    Diplomaattipöytä 14 Henkilöä
    Teatteri 20 Henkilöä

Lokki
    U-pöytä 16 Henkilöä
    Luokkamuoto 20 Henkilöä
    Teatteri 30 Henkilöä

Karhu 1
    U-pöytä 20 Henkilöä
    Luokkamuoto 25 Henkilöä
    Teatteri 40 Henkilöä

Karhu 2
    U-pöytä 25 Henkilöä
    Luokkamuoto 40 Henkilöä
    Teatteri 50 Henkilöä

Jatsi
    Luokkamuoto 48 Henkilöä
    Teatteri 70 Henkilöä
    Cabaret 48 Henkilöä

Yhteystiedot
Itsenäisyydenkatu 41, 28600 Pori
+358 2 624 900
pori@scandichotels.com
#baarit #hotellit #juhlatilat #kahvilat #kokoustilat #majoitus #paikkamäärä<50 #yöpyminen #paikkamäärä 51–100 #ravintolat