Huikee – Seikkailupuisto

Huikee – Seikkailupuisto sijaitsee Pohjois-Euroopan upeimman hiekkarannan välittömässä läheisyydessä Yyterissä. Yyteri on uniikki lähes 6 km pitkä hiekkaranta länsirannikolla. Seikkailupuisto on osana Yyteri Beach Lomakeskusta, josta löytyy korkeatasoisia huviloita majoitukseen, rantasaunoja sekä ravintola.

Huikee – Seikkailupuistossa on kaikenikäisille suunnattuja aktiviteetteja. Köysirata on rakennettu puihin 1-13 metrin korkeuteen ja se on kokonaisuudessaan lähes 2 km pitkä. Radalla on 115 erilaista haastetta ja radalla kuljetaan kiiveten, liukuen taikka tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen: vauhdin huumaa siis riittää! Myös niille, joille riittää vähän pienempi annos jännitystä ja vauhtia on Seikkailupuistossa nyt tarjolla vaihtoehto, nimittäin uusi matalampi köysirata! Huikeesta löydät myös fatbike-maastopyörät, joilla Yyterin pehmeässä maastossa on helppo kulkea. Suuntaa pyörän selässä  metsien epätasaisille poluille. Yyterin alueelta löytyy yli 30 kilometriä erilaisia retkeilyreittejä.

Perheen vauhdikkaimmat pääsevät haastamaan itseään Pumptrack-potkulautaradalla.

Tekemistä löytyy siis varmasti jokaiseen makuun: ei siis muuta kuin suunta kohti Huikee – Seikkailupuistoa sekä uusia seikkailuja!

Tarkista aukioloajat täältä!

 

Yhteystiedot
Hiekkarannantie 189, 28800 Pori
044 971 6660
info@huikee.co
WWW
#elämykset #lapsille