Huikee – Seikkailupuisto

Huikee – Seikkailupuisto sijaitsee Pohjois-Euroopan upeimman hiekkarannan välittömässä läheisyydessä Yyterissä. Yyteri on uniikki lähes 6 km pitkä hiekkaranta länsirannikolla. Seikkailupuisto on osana Yyteri Beach Lomakeskusta, josta löytyy korkeatasoisia huviloita majoitukseen, rantasaunoja sekä ravintola.

Huikee – Seikkailupuistossa on kaikenikäisille suunnattuja aktiviteetteja. Köysirata on rakennettu puihin 1-13 metrin korkeuteen ja se on kokonaisuudessaan lähes 2 km pitkä. Radalla on 115 erilaista haastetta ja radalla kuljetaan kiiveten, liukuen taikka tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen: vauhdin huumaa siis riittää! Myös niille, joille riittää vähän pienempi annos jännitystä ja vauhtia on Seikkailupuistossa nyt tarjolla vaihtoehto, nimittäin uusi matalampi köysirata!

Huikeesta löydät myös fatbike-maastopyörät, joilla Yyterin pehmeässä maastossa on helppo kulkea. Suuntaa pyörän selässä  metsien epätasaisille poluille. Yyterin alueelta löytyy yli 30 kilometriä erilaisia retkeilyreittejä. Vuokraamalla itsellesi sopivan menopelin voit kulkea kätevästi Yyterin reiteillä ja siirtyä paikasta toiseen sekä tietysti nauttia Yyterin mielettömistä maisemista ja ulkoilun ilosta!

Perheen vauhdikkaimmat pääsevät haastamaan itseään Pumptrack-potkulautaradalla.

Tekemistä löytyy siis varmasti jokaiseen makuun: ei siis muuta kuin suunta kohti Huikee – Seikkailupuistoa sekä uusia seikkailuja!

Tarkista aukioloajat täältä!

 

Yhteystiedot
Hiekkarannantie 189, 28800 Pori
044 971 6660
info@huikee.co
WWW
#elämykset #lapsille