Lähde Sinin matkaan Lontoon kallioille Reposaaren nauttimaan päivästä ja kuulemaan kuuluisien henkilöiden yhteyksistä Reposaareen ja miten Hollywood liittyy saaren takapihoille.

Eino Grön, Jussi Hakulinen, Kelpo Gröndahl, Juha Mieto, Presidentti Sauli Niinistö ja rva Jenni Haukio, Urho Kekkonen, Mauno ja Tellervo Koivisto, Markus Similä.  Niin paljon parempi mies -TV-sarja, Valkeat yöt -elokuva ja paljon muuta. Miten kaikki liittyvät Reposaareen? Sen Sini Tuomisalo, reposaarelainen muusikko ja tarinankertoja, sinulle paljastaa – Lontoon kallioilla.  Tarinoiden lomassa voit nauttia omista eväistäsi.

Niin kansainväliset kuin suomalaisetkin elokuvayhtiöt ovat käyttäneet Reposaarta kuvauskohteena. Reposaarelaisia julkkiksia ja muita kuuluisuuksia, jotka liittyvät saaren historiaan on paljon. Näistä tapaamisista ja projekteista saarelaiset säilyttävät muistoja sydämissään. ”Niin tytöt, tämä elokuvamaailma on semmoista touhua, että rakastutaan ja erotaan.” – sanoi eräs suomalainen elokuvaohjaaja Reposaaressa 1984.

” Ihmeellistä on ymmärtää se, miten paljon purjelaivojen tuoma painolastimaa on muuttanut Reposaaren muotoa ja kasvattanut pinta-alaa.”

Tarinatuokioita vietetään:

Kesäkuu:
Ke 21.6.

Elokuu:
Ke 9.8.

Aloitus: Lontoon uimaranta, Satamapolku 18, Reposaari, Merimestan ja aallonmurtajan välinen ranta. Sateen sattuessa sisällä.
Aika: 13-14.30, 1,5 tuntia
Hinta: 15 eur/ hlö. Lippuja myös käteisellä paikan päältä. Varaathan tasarahan mukaan, kiitos!
Henkilömäärä: 1-20
Huom: Säänmukainen lämmin vaatetus. Kalliolla on mukavampi istua, jos otat pehmeän istuinalustan mukaan. Pakkaa myös omat eväät sekä helteen sattuessa uimapuku, sillä voit käydä halutessasi uimassa ennen tai jälkeen kalliohetken.

Osta lippu täältä!