Teknologiakeskus Pripoli

 

Auditorio

Pripoli-sali on parhaimmillaan kokous-, kongressi-, juhla- tai esiintymistilana.
Auditorio soveltuu erinomaisesti 100-420 hengelle. Pripoli-sali on ravintola Pripolin ja tapahtuma-aulan välittömässä läheisyydessä.

Tapahtuma-aula

Tapahtuma-aula on tyylikäs, avara ja tunnelmallinen juhlatila tai näyttely-, tuote- ja yritysesittelytilaksi. Tapahtuma–aulan tilan korkeus on 6-15 m ja aulan juhlavuutta korostavat pylväät.
Tilassa on järjestetty vuosien varrella lukemattomia yritys- ja perhejuhlia sekä näyttelyitä.
 Tilojen läheisyys mahdollistaa myös tilojen toisiaan toiminnallisesti tukevan käytön.
Tila soveltuu erinomaisesti 50-500 hengen tapahtumiin.
Yhdistämällä tapahtuma-aulan, kokoustila Ajatuksen, Pripoli-salin ja ravintola Pripolin isojen, yli 500 hengen tapahtumat mahdollistavaksi kokonaisuudeksi.

Kokoustila Ajatus

Kokoustila Ajatus on parhaimmillaan kokous-, koulutus-, tuote- tai yritysesittelytilana. Kokoustila soveltuu erinomaisesti 20–70 hengelle.
Kokoustilan tavanomaisen varustuksen lisäksi tilassa on sohvia ja raheja, joita voi hyödyntää esim. ideoinnin tai ryhmätöiden tarpeisiin.
Tila on yhdistettävissä toiminnallisesti tapahtuma-aulaan!

Kokoustila Akseli

Kokoustila Akseli on omimillaan kokous-, palaveri- tai koulutustilana. Tila soveltuu erinomaisesti 10–40 hengelle.
Tila on myös jaettavissa sermiovilla kolmeksi eri tilaksi. Tilasta avautuu näkymä alapuolella, I. kerroksessa olevaan Tapahtuma-aulaan.
Kokoustila Akseli sijaitsee K-rakennuksen II kerroksessa (hissi), Tapahtuma-aulan yläpuolella.

Kokoustila Sauna & Oleskelu

Tila on parhaimmillaan yrityksen sisäisissä palavereissa, jotka mahdollisesti jatkuvat saunomisen merkeissä työajan jälkeenkin.
Tila soveltuu 19 hengelle. Tila muodostuu oleskelu-/kokoustilasta, puku-, pesu- ja saunatiloista.
Oleskelu- ja kokoustilassa on mm. kokouspöytä 10 hengelle ja istuinpaikat yhteensä 19 hengelle. Tilasta on käynti parvekkeelle, jossa on tupakointimahdollisuus. Tila sijaitsee K-rakennuksen II kerroksessa (hissi).

 

 

 

Yhteystiedot
Tiedepuisto 4, 28600 PORI
0447011321
WWW
#auditoriot #juhlatilat #kokoustilat #monitoimitilat #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #paikkamäärä 101-200 #paikkamäärä 201-500 #tapahtumapaikat