Visit Pyhäjärviseutu – Eura, Säkylä ja Yläne

Pienien aarteiden Pyhäjärviseutu. Aisti aalto Pyhäjärvisedun monipuolisten vesistöjen ja Alvar Aallon arkkitehtuurin parissa! Alueen rikas esihistoria sekä luonnon kauneimmat aarteet vievät sinut elämysten pariin. Pyhäjärviseutu tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille!

Alueen kulttuuritarjonta on vertaansa vailla: Eurasta löytyy Suomen rikkaimpia esihistorialöytöjä, Kauttuan ruukinpuistosta Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia sekä ihana ruukkimiljöö. Säkylä houkuttelee kesätapahtumillaan ja Köyliönjärven kirkkosaaren kansallismaisema matkalle historiaan.

Luontomatkailija viettää päivänsä Yläneellä Kurjenrahkan kansallispuistossa tai Kuhankuonon retkeilyreitistöillä patikoiden tai Säkylän Harjureitillä retkeillen. Lintubongari suuntaa Koskeljärvelle ja kalastuksen ja ravustuksen ystävä Pyhäjärvelle, joka on yksi Euroopan kalaisimmista järvistä. Järvi on myös vesiaktiviteettien harrastajan lempikohde: sup-lautailu, melonta, triathlon ja uinti onnistuvat järvellä ja useat yleiset saunat lämpiävät vuoden ympäri. Talvella suunnaksi kannattaa ottaa Köyliönjärvi ja sen retkiluistelureitit ja supersuosittu potkukelkkailu.

Tervetuloa Pyhäjärviseudulle!

Yhteystiedot
Luvalahdentie 1, 27500 Kauttua
visit@pyhajarviseutu.fi
WWW
#nähtävyydet #elämykset