Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina. Meiltä löydät huvila-majoitusta yksin matkailijasta aina isommalle perheelle.

Huvilat

1. Havulinna Premium 10 hlö – Edustustason vuonna 2012 rakennettu pyöröhirsihuvila, jossa on tilaa isommallekin väelle. Tämän päivän korkeatkin vaatimukset täyttävä varustus ja kalustus. Mainiot tilat vaikkapa kahdellekin lapsiperheelle.
2. Keisaripankki 6-7 hlö – Upea moderni hirsimökki, joka on suunniteltu hemmotteluun! Mökin suurista ikkunoista avautuu lumoava dyynimaisema. Pesuhuoneesta pääsee suoraan valtavalle, kalustetulle länsiterassille, johon on upotettu kylpytynnyri. Viihtyisä sisustus sohvaryhmineen.
3. Havulinna 6 hlö – Perinteinen ja viihtyisä pyöröhirsimökki. Erittäin toimiva pohjaratkaisu, jossa on painotettu erityisesti keittiötasojen ja kaappien riittävyyttä. Tilava, yli 30 neliön makuuparvi on lasten suosittu leikkipaikka. Suuri kalustettu terassi.
4. Hiekkalinna 4-6 hlö – Kodikas, toimiva lamellihirsimökki, jossa iso terassi.
Lyhyt matka rantaan ja aktiviteetteihin.

 

Yhteystiedot
Hiekkarannantie 189, 28800 Pori
044 727 2251
info@yyteribeach.fi
WWW
#elämykset #mökit