Yyteri Resort & Camping

Yyteri Resortissa majoitut ympäri vuoden. Majoitusvalikoimaamme kuuluu 30 lomamökkiä, kesäkäyttöön tarkoitetut 45 leirintämökkiä, yli sata sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa sekä useita telttapaikkoja. Meiltä löydät aktiviteetit koko perheelle; minigolfista avantouintiin ja fat bikeistä SUP-lautoihin! Yyteri Resort sijaitsee hiekkarantojen ja upeiden luontoreittien välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa 20 kilometriä.

Kesäaikaan ravintola Ulapasta saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään. Meillä on myös aito pizzauuni! Aurinkoisella terassilla voit nauttia kesään kuuluvista kylmistä juomista ja jäätelöstä. Ravintolassa on A-oikeudet. Kesäaikaan tarjolla myös aamiaista.

Talviaikaan leirintäalueella Ruutujärven rannassa lämpiävät avantosaunat. Saunatila Ankkuri on varattavissa myös yksityiskäyttöön kaikkina vuodenaikoina; perhesaunavuorona 50 min kerrallaan tai illanistujaisiin takkahuoneen kera useammaksi tunniksi! Talviaikaan, lumitilanteen salliessa Yyteristä löytyvät upeat pulkkamäet ja hiihtoladut koko perheen ulkoiluun.

Tilaussaunassa onnistuu myös virallinen palaveri tai leppoisa juhlatilaisuus. Saunatila soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivän viettoon tai koulutustilaisuuteen. Kesäaikaan takkahuoneen varauksen yhteydessä käytössä on myös iso terassi kaasugrilleineen. Tilaussauna ja takkahuone sopivat max 12 hengen ryhmille.

Yhteystiedot
Yyterinsantojentie 1, 28840 Pori
020 719 9773
yyteri@suomicamping.fi
WWW
#aktiviteetit #kahvilat #kokoustilat #majoitus #Muu majoitus #mökit #paikkamäärä<50 #ravintolat #tapahtumapaikat #Yyteri