NUOTIOPAIKAT

Yyteri kutsuu nauttimaan ulkoilusta ympäri vuoden. Pakkaa eväät mukaan ja vietä reipas ulkoilupäivä! Kun nälkä yllättää, tarjoavat Yyterin nuotiopaikat loistavat puitteet evästauolle.

YYTERIN AUKION GRILLIPAIKKA ON HELPOSTI SAAVUTETTAVISSA

Yyterin aukiolla sijaitsee grillipaikka, jossa on mahdollista grillata omia eväitä. Taukopaikalla on myös ulko-wc:t. Taukopaikka sijaitsee Yyterinsantojentien päässä, jossa on myös laaja maksuton parkkialue.

MUNAKARIN SÄIKÄN NUOTIOPAIKKA MERINÄKÖALALLA

Toinen, upealla merinäköalalla varusteltu nuotiopaikka sijaitsee Munakarin kohdalla, Yyterin rannan puolella. Paikalta löytyvät polttopuut valmiina, joten puiden tuonnista ei tarvitse huolehtia.

Nuotiopaikka on lukittuna silloin, kun sitä ei saa käyttää esimerkiksi voimassa olevan ruohikko- tai metsäpalovaroituksen takia. Nuotiopaikka on arvokkaalla alueella ja sen pitämisen kannalta on erittäin oleellista, että käyttäjät noudattavat tarkasti annettuja ohjeistuksia.

Huomioithan ajankohtaiset ruohikko- ja metsäpalovaroitukset, joiden aikana tulenteko on kielletty! Lisäksi on tärkeää, että nuotioissa poltetaan säästeliäästi ainoastaan nuotiopaikalle siihen tarkoitukseen tuotuja tai itse mukana tuotuja polttopuita. Luontoa ei saa vahingoittaa tai hakea puita nuotioon.