Majoitus Yyterissä

chevron_right

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokouspaikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, virkistyshotellista löydät kaiken mitä haet ja paljon enemmän.

chevron_right

Yyteri Resort & Camping

Yyteri Resortissa majoitut ympäri vuoden. Majoitusvalikoimaamme kuuluu 30 lomamökkiä, kesäkäyttöön tarkoitetut 45 leirintämökkiä, yli sata sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa sekä useita telttapaikkoja.

chevron_right

Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina. Meiltä löydät huvila-majoitusta yksin matkailijasta aina isommalle perheelle.

chevron_right

Yyterin kievari

Loma- tai työmajoitusta rauhallisessa, luonnonläheisessä majatalossa, aivan Yyterin hiekkarantojen kupeessa.

chevron_right

Mäntyluodon Hotelli Summer Hotel & Winter Hostel

Yyterin matkailualueella sijaitseva jugend- rakennus on tarjonnut hotelli- ja ravintolapalveluja jo 100 vuotta. Perhehotellista ja huvilastamme Villa Pyrylästä avautuu kaunis merinäköala.

chevron_right

Siikaranta Camping – majoitusta meren rannalla

Siikaranta Camping on aavan meren äärellä sijaitseva luonnonmukainen leirintäalue, jossa tarjolla mökkimajoitusta, vaunu- ja autopaikkoja sekä telttapaikkoja.

chevron_right

Aamuhuoneistot Yyterissä

Aamuhuoneistot Yyterissä tarjoavat tasokasta majoitusta kerrostalohuoneistoissa Yyterin hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä.

chevron_right

Anttooran Lomakylä

Anttooran Lomakylä sijaitsee luonnonkauniissa Meri-Porissa aivan meren rannalla. Lomakylämme on väljästi rakennettu ja erittäin korkeatasoinen.

chevron_right

Sahakosken Pirtti

Sahakosken Pirtti on luonnonkaunis ja viihtyisä virkistyskeidas erämaisessa rauhassa mutta silti lähellä kaupunkia, helposti ja nopeasti saavutettavissa.

chevron_right

Scandic Pori

Porin keskustassa sijaitsevassa modernisti sisustetussa Scandic Pori hotellissa on mukava tunnelma, hyvä ravintola ja joustavat kokoustilat.

chevron_right

Ahlströmin Ruukit – Noormarkku

Ahlströmin Noormarkun ruukkialue on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä ruukkialueista. Ruukissa on tasokas hotelli ja ravintola sekä mahdollisuus kulttuurikierroksiin.

chevron_right

Place to Sleep Hotel Pori

Hotellimme sijaitsee aivan Porin keskustassa viihtyisällä kävelykadulla. Linja-autoasemalle on matkaa 300 m., rautatieasema on alle 1 km päässä ja kaikki keskustan palvelut ovat ympärilläsi.

chevron_right

Hotelli & Ravintola Amado

Amado on viihtyisä hotelli ja ravintola keskellä Poria. Jo tullessasi aistit kodikkaan ilmapiirin ja näet miljöön, jollaisia tavallisesti tapaa vain etelässä.

chevron_right

Torget Aparthotel

Torget Aparthotel sijaitsee loistavalla paikalla keskellä Poria torin laidalla. Löydät meiltä viihtyisät huoneet lomaan ja arkeen, yhdeksi yöksi tai pidemmäksi aikaa.

chevron_right

Original Sokos Hotel Vaakuna Pori

Original Sokos Hotel Vaakuna toivottaa sinut tervetulleeksi Poriin! Hotellimme viihtyisät huoneet sekä monipuoliset palvelut takaavat onnistuneen vierailun.

chevron_right

Villa Merentuuli

Villa Merentuuli on Reposaaren välittömässä läheisyydessä. Talviasuttava hirsimökki majoittaa 10-14 henkilöä. Huvilalla on upeat puitteet pienille juhlille ja yhdessäololle.

chevron_right

Reposaaren Kelluvat Huvilat

Täysin ainutlaatuinen matkailukohde merellisessä Porin Reposaaressa. Kaksi huvilaa sijaitsevat rauhallisessa poukamassa, suojassa mainingeilta, kuitenkin vain reilun kilometrin päässä aavasta merestä.