Majoitus Yyterissä

chevron_right

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokouspaikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, virkistyshotellista löydät kaiken mitä haet ja paljon enemmän.

chevron_right

Yyteri Resort & Camping

Ympärivuotisesti leiriytymistä & mökkeilyä Yyterissä! Sijaitsemme aivan hiekkarantojen ja upeiden luontoreittien välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa n. 20 kilometria

chevron_right

Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina. Meiltä löydät huvila-majoitusta yksin matkailijasta aina isommalle perheelle.

chevron_right

Mäntyluodon Hotelli Summer Hotel & Winter Hostel

Yyterin matkailualueella sijaitseva jugend- rakennus on tarjonnut hotelli- ja ravintolapalveluja jo 100 vuotta. Perhehotellista ja huvilastamme Villa Pyrylästä avautuu kaunis merinäköala.

chevron_right

Siikaranta Camping

Siikaranta Camping on aavan meren äärellä sijaitseva luonnonmukainen leirintäalue, jossa tarjolla mökkimajoitusta, vaunu- ja autopaikkoja sekä telttapaikkoja.

chevron_right

Aamuhuoneistot Yyterissä

Aamuhuoneistot Yyterissä tarjoavat tasokasta majoitusta kerrostalohuoneistoissa Yyterin hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä.

chevron_right

Anttooran Lomakylä

Anttooran Lomakylä sijaitsee luonnonkauniissa Meri-Porissa aivan meren rannalla. Lomakylämme on väljästi rakennettu ja erittäin korkeatasoinen.

chevron_right

Reposaaren Kelluvat Huvilat

Täysin ainutlaatuinen matkailukohde merellisessä Porin Reposaaressa. Kaksi huvilaa sijaitsevat rauhallisessa poukamassa, suojassa mainingeilta, kuitenkin vain reilun kilometrin päässä aavasta merestä.

chevron_right

Sahakosken Pirtti

Sahakosken Pirtti on luonnonkaunis ja viihtyisä virkistyskeidas erämaisessa rauhassa mutta silti lähellä kaupunkia, helposti ja nopeasti saavutettavissa.

chevron_right

Keisari3 – Yyteri

Hyvätasoinen hirsihuvila, jossa suuret ikkunat aukeavat upeaan Yyterin kangasmaisemaan.

Lisää majoituspaikkoja Porissa