Palvelut

Monipuolisten palveluiden runsaudensarvi

Yyterin kattavassa tarjonnassa riittää koettavaa ihan jokaiselle. Olitpa sitten vailla yösijaa tai tekemistä – Visit Pori auttaa löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavat palvelut.

Yyterin palvelut

Yyterin sannat kutsuvat nauttimaan elämästä tavalla, joka yleensä vaatii matkustamista tuhansien kilometrien päähän. Uniikki luonto ja erinomaiset palvelut tarjoavat tekemistä läpi vuoden.

chevron_right

Yyteri

Yyterin uimaranta kuuluu kansainvälisesti arvostettuun Natura- ja luonnonsuojelualueeseen. Yhteensä virkistysaluetta on noin 39 hehtaaria. Yyteri on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

chevron_right

Yyterin näkötorni / Ohjelmamestarit

Ympäröivä luonto ja ainutlaatuiset dyynimaisemat mahdollistavat upean pelikentän luontoliikunnan ja elämyspalveluiden toteuttamiseen.

chevron_right

Yyteri Golf

Länsirannikon todellinen golfhelmi sijaitsee maankuulujen Yyterin rantojen kupeessa. 18 luonnonkaunista väylää tarjoavat ainutlaatuisia golfelämyksiä kaikentasoisille pelaajille.

chevron_right

Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee koostuu köysiradasta sekä sitä tukevista aktiviteeteista jotka on suunnattu kaikenikäisille.

chevron_right

Porin vesibussiristeilyt – risteily M/s Charlotalla

Risteilyt Porin seudulla Pohjoismaiden suurimmalla jokisuistoalueella Kokemäenjoella.

chevron_right

Segelföreningen i Björneborg-BSF r.f.

Kallossa Mäntyluodon edustalla sijaitsee Suomen vanhimman urheiluseuran BSF:n kotisatama, majakkasauna Kallon Loisto sekä BSF:n Kallon Paviljonki.

chevron_right

Marina Merilokki

Marina Meriloki on viihtyisä ja suojaisa vierasvenesatama Porin Reposaarella Selkämeren kansallispuiston äärellä.

chevron_right

Yyteri Resort & Camping

Meiltä löydät aktiviteetit koko perheelle; minigolfista avantouintiin ja pyöristä SUP-lautoihin! Yyteri Resort sijaitsee hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä.

chevron_right

Ravintola Merimesta

Tervetuloa Porin merellisimpään ravintolaan, vuonna 2001 avattuun Ravintola Merimestaan! Tule nauttimaan korkealaatuisesta, maukkaasta ruoastamme sekä lämpimän henkilökohtaisesta palvelusta huikaiseviin merimaisemiin.

chevron_right

Kaljaasi Ihana

Kaljaasi Ihana on vuonna 2011 valmistunut perinnepurjelaiva. Teemme yleisö- ja tilauspurjehduksia Selkämeren kansallispuistossa touko-lokakuussa.

chevron_right

Luontotornit

Selkämeren rannoilla sijaitsevilla reiteillä pääsee ihastelemaan lintujen suosimia niitty- ja lietealueita, ruovikoita sekä rantametsiä.

chevron_right

Iso-Enskerin, Seliskerin ja Munakarin retkeilysaaret

Tutustu Selkämeren upeisiin retkeilysaariin!

chevron_right

Kallo

Suomen kovimmat surffaajat tuntevat Yyterin ja Mäntyluodon peuhukkaat pauhut. Mäntyluodossa voi kokea reippaiden surffaussäiden lisäksi mahtavia syysmyrskyjä ja ripauksen merimies-romantiikkaa. […]

chevron_right

Yyterin koiraranta

Porissa koiran kanssa pääsee biitsille! Yyteristä löytyy oma hiekkaranta koirille, jonne ihmisen paras ystävä on tervetullut lenkille tai vaikka uimaan.

chevron_right

Yyterin retkeilyreitit

Mikä sen upeampaa, kuin kulkea uljailla, uniikeilla dyyneillä ja ihastella luonnon ihmeitä aivan rauhassa. Yyteri on paljon muutakin kuin hiekkaranta, joten suosittelemme vahvasti tutkimusmatkaa myös alueen monipuolisille retkeilyreiteille.

chevron_right

Aurinkolinna

Aurinkolinna on kesällä 2020 Porin kaupungin ja alueen yrittäjien toimintojen ja esitteiden jako- ja esittelypiste

chevron_right

Kahvila-ravintola Aallonmurtaja

Murtsi – Kuumottavan kelpo kuppila!Bändiehtoota ja karaokee! Legendaarinen kulttipaikka! Se aito livemesta! Olohuoneesi! Aallonmurtaja Mäntyluoto!  

chevron_right

Yyterin punainen tupa palvelee ulkoilijoita talviaikaan 2020

Yyteri kutsuu nauttimaan ulkoilusta ympäri vuoden ja talviaikaan ulkoilijoita palvelee Yyterin punainen tupa helmikuun loppuun saakka.