Palvelut

Monipuolisten palveluiden runsaudensarvi

Yyterin kattavassa tarjonnassa riittää koettavaa ihan jokaiselle. Olitpa sitten vailla yösijaa tai tekemistä – Visit Pori auttaa löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavat palvelut.

Palvelut

chevron_right

Yyteri

Yyterin uimaranta kuuluu kansainvälisesti arvostettuun Natura- ja luonnonsuojelualueeseen. Yhteensä virkistysaluetta on noin 39 hehtaaria. Yyteri on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

chevron_right

Yyterin näkötorni / Ohjelmamestarit

Ympäröivä luonto ja ainutlaatuiset dyynimaisemat mahdollistavat upean pelikentän luontoliikunnan ja elämyspalveluiden toteuttamiseen.

chevron_right

Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina.

chevron_right

Yyteri Golf

Länsirannikon todellinen golfhelmi sijaitsee maankuulujen Yyterin rantojen kupeessa. 18 luonnonkaunista väylää tarjoavat ainutlaatuisia golfelämyksiä kaikentasoisille pelaajille.

chevron_right

Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee koostuu köysiradasta sekä sitä tukevista aktiviteeteista jotka on suunnattu kaikenikäisille.

chevron_right

Yyterin Ratsastuskeskus

Tervetuloa Yyterin Ratsastuskeskukseen! Elämykselliset ratsastuskokemukset Yyterin historiallisessa miljöössä ja upeissa rantamaisemissa.

chevron_right

Porin vesibussiristeilyt – risteily M/s Charlotalla

Risteilyt Porin seudulla Pohjoismaiden suurimmalla jokisuistoalueella Kokemäenjoella.

chevron_right

Segelföreningen i Björneborg-BSF r.f.

Kallossa Mäntyluodon edustalla sijaitsee Suomen vanhimman urheiluseuran BSF:n kotisatama, majakkasauna Kallon Loisto sekä BSF:n Kallon Paviljonki.

chevron_right

Marina Merilokki

Marina Meriloki on viihtyisä ja suojaisa vierasvenesatama Porin Reposaarella Selkämeren kansallispuiston äärellä.

chevron_right

Fysioterapia Tuula Paasiaho

Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy sijaitsee Pihlavan keskustassa. Toimintaamme kuuluu fysioterapia- ja hierontapalvelujen lisäksi fysioterapeutin suoravastaanottotoiminta.

chevron_right

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokouspaikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, virkistyshotellista löydät kaiken mitä haet ja paljon enemmän.

chevron_right

Yyteri Resort & Camping

Meiltä löydät aktiviteetit koko perheelle; minigolfista avantouintiin ja pyöristä SUP-lautoihin! Yyteri Resort sijaitsee hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä.

chevron_right

Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa.

chevron_right

Yyterin kievari

Loma- tai työmajoitusta rauhallisessa, luonnonläheisessä majatalossa, aivan Yyterin hiekkarantojen kupeessa.

chevron_right

Mäntyluodon Hotelli Summer Hotel & Winter Hostel

Yyterin matkailualueella sijaitseva jugend- rakennus on tarjonnut hotelli- ja ravintolapalveluja jo 100 vuotta.

chevron_right

Siikaranta Camping – majoitusta meren rannalla

Siikaranta Camping on aavan meren äärellä sijaitseva luonnonmukainen leirintäalue, jossa tarjolla mökkimajoitusta, vaunu- ja autopaikkoja sekä telttapaikkoja.

chevron_right

Aamuhuoneistot Yyterissä

Aamuhuoneistot Yyterissä tarjoavat tasokasta majoitusta kerrostalohuoneistoissa Yyterin hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä.

chevron_right

Anttooran Lomakylä

Anttooran Lomakylä sijaitsee luonnonkauniissa Meri-Porissa aivan meren rannalla. Lomakylämme on väljästi rakennettu ja erittäin korkeatasoinen.

chevron_right

Sahakosken Pirtti

Sahakosken Pirtti on luonnonkaunis ja viihtyisä virkistyskeidas erämaisessa rauhassa mutta silti lähellä kaupunkia, helposti ja nopeasti saavutettavissa.

chevron_right

Ravintola Merimesta

Tervetuloa Porin merellisimpään ravintolaan, vuonna 2001 avattuun Ravintola Merimestaan! Tule nauttimaan korkealaatuisesta, maukkaasta ruoastamme sekä lämpimän henkilökohtaisesta palvelusta huikaiseviin merimaisemiin.

chevron_right

Kaljaasi Ihana

Kaljaasi Ihana on vuonna 2011 valmistunut perinnepurjelaiva. Teemme yleisö- ja tilauspurjehduksia Selkämeren kansallispuistossa touko-lokakuussa.

chevron_right

Luontotornit

Selkämeren rannoilla sijaitsevilla reiteillä pääsee ihastelemaan lintujen suosimia niitty- ja lietealueita, ruovikoita sekä rantametsiä.

chevron_right

Iso-Enskerin, Seliskerin ja Munakarin retkeilysaaret

Tutustu Selkämeren upeisiin retkeilysaariin!

chevron_right

Kallo

Suomen kovimmat surffaajat tuntevat Yyterin ja Mäntyluodon peuhukkaat pauhut. Mäntyluodossa voi kokea reippaiden surffaussäiden lisäksi mahtavia syysmyrskyjä ja ripauksen merimies-romantiikkaa. […]