Saapuminen

OMALLA AUTOLLA

Pohjoismaiden upein ja pisin hiekkaranta löytyy Yyteristä, vain vartin ajomatkan, eli 18 kilometrin päästä Porin keskustasta. Poriin pääsee valtateitä 2, 8, 23 ja 11 pitkin omalla autolla.

Yyteriin saapuvan on helppo jättää auto pienen kävelymatkan päähän rannasta. Parkkialue sijaitsee Yyterinsantojentien päässä. Toinen pysäköintialue on Yyterin kylpylähotellilla osoitteessa Sipintie 1. Kumpikin parkkialue on maksuton ja niiltä johtaa pitkospuut hiekkarannalle. Pitkospuiden varrella on wc:t ja pukukoppeja.

JUNALLA TAI BUSSILLA

Porin matkakeskukseen pääsee myös junalla tai bussilla, josta matkaa Yyteriin voi taittaa paikallisliikenteen aikataulujen mukaisesti. Bussit lähtevät matkakeskukselta ja lipun (5,50 e) voi ostaa suoraan kuljettajalta. Busseilla pääsee Yyteriin noin kerran tunnissa.

LENTÄEN

Poriin pääset myös lentäen Helsingistä. Karhu Aero lentää taas kaksi kertaa päivässä Helsingistä Poriin ja toisinpäin. Varaa liput: https://karhu.aero/.

PYÖRÄLLÄ

Yyteriin vievät hyvät pyörätiet ja matkan lopuksi itsensä voi palkita pulahtamalla aaltoihin.

Kaupunkipyöriksi kutsuttavia vihreitä Jopoja lainataan panttia vastaan palvelupiste Porinasta, joka palvelee maanantaisin kello 9.00-16.30 ja tiistaista perjantaihin kello 8.00-16.30 osoitteessa Yrjönkatu 6. Lainaaminen on maksutonta, mutta tapahtuu panttia vastaan. Päivän pantti on 20 euroa ja viikon 50 euroa. Pantin saa takaisin, kun palauttaa pyörän. Jopot luovutetaan enimmillään viikoksi kerrallaan. Halutessaan mukaan saa kypärän ja valaisimen.