JUNALLA TAI BUSSILLA

Porin matkakeskukseen pääsee junalla tai bussilla, josta matkaa Yyteriin voi taittaa paikallisliikenteen aikataulujen mukaisesti (katso aikataulut arkisin ja viikonloppuisin). Bussit lähtevät matkakeskukselta ja lipun (3,50 e) voi ostaa käteisellä suoraan kuljettajalta. Bussilla numero 34 pääsee Yyteriin päivittäin noin kerran tunnissa aamusta keskiyöhön. Löydät bussien reitit myös uudistuneesta reittioppaasta.

Kesällä 2023 on jälleen mahdollista saapua Yyteriin viime vuodelta tutulla linjalla 44, joka on suorin ja nopein linja Yyteriin. Tänä vuonna bussi kulkee Yyteristä Reposaareen asti.

Löydät kaikki Yyteriin ja Reposaareen kulkevat bussivuorot tästä linkistä.

linja 44 aikataulu

 

OMALLA AUTOLLA

Pohjoismaiden upein ja pisin hiekkaranta löytyy Yyteristä, vain vartin ajomatkan, eli 18 kilometrin päästä Porin keskustasta. Poriin pääsee valtateitä 2, 8, 23 ja 11 pitkin omalla autolla.

Yyteriin saapuvan on helppo jättää auto pienen kävelymatkan päähän rannasta. Parkkialue sijaitsee Yyterinsantojentien päässä. Toinen pysäköintialue on Yyterin Virkistyshotellilla osoitteessa Sipintie 1. Hotellin vieressä sijaitseva parkkialue on maksullinen. Kummaltakin parkkialueelta johtaa pitkospuut hiekkarannalle. Pitkospuiden varrella on wc:t ja pukukoppeja.

LENTÄEN

Poriin pääset myös lentäen Helsingistä. Karhu Aero lentää kaksi kertaa päivässä Helsingistä Poriin ja toisinpäin. Varaa liput: https://karhu.aero/. HUOM. Karhu Aero on kesätauolla 24.6.-31.7.2022.

PYÖRÄLLÄ

Yyteriin vievät hyvät pyörätiet ja matkan lopuksi itsensä voi palkita pulahtamalla aaltoihin.

Porissa voi huhtikuusta 2021 alkaen käyttää mobiilisovelluksella vuokrattavia kaupunkipyöriä. Pyörien lainauspisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla Porin keskusta-alueella sekä Yyterissä. Kaupunkipyörät ovat Porin katukuvassa ainakin seuraavat kaksi vuotta huhtikuusta lokakuuhun. Puhelimeen ladattavasta Rolanbiken sovelluksesta näet helposti kartalta pysäkkien sijainnit ja saat ohjeet pyörien käyttöönottoon. Ohjeet ja kartta löytyvät myös osoitteesta www.pori.fi/kaupunkipyorat.