JUNALLA TAI BUSSILLA

Porin matkakeskukseen pääsee junalla tai bussilla, josta matkaa Yyteriin voi taittaa paikallisliikenteen aikataulujen mukaisesti. Bussit lähtevät matkakeskukselta. Lipun (3,50 e) voi ostaa kuljettajalta käteisellä tai lähimaksulla tai sitten Waltti Mobiili-sovelluksesta tai Waltin verkkokaupasta. Bussilla numero 34 pääsee Yyteriin päivittäin noin kerran tunnissa aamusta keskiyöhön. Löydät bussien reitit myös uudistuneesta reittioppaasta.

Löydät kaikki Yyteriin ja Reposaareen kulkevat bussivuorot arkisin tästä linkistä ja viikonloppuisin tästä linkistä.

OMALLA AUTOLLA

Pohjoismaiden upein ja pisin hiekkaranta löytyy Yyteristä, vain vartin ajomatkan, eli 18 kilometrin päästä Porin keskustasta. Poriin pääsee valtateitä 2, 8, 23 ja 11 pitkin omalla autolla.

Yyteriin saapuvan on helppo jättää auto pienen kävelymatkan päähän rannasta. Parkkialue sijaitsee Yyterinsantojentien päässä. Toinen pysäköintialue on Yyterin Virkistyshotellilla osoitteessa Sipintie 1. Hotellin vieressä sijaitseva parkkialue on maksullinen. Kummaltakin parkkialueelta johtaa pitkospuut hiekkarannalle. Pitkospuiden varrella on wc:t ja pukukoppeja.

LENTÄEN

Poriin pääset myös lentäen Helsingistä. Karhu Aero lentää kaksi kertaa päivässä Helsingistä Poriin ja toisinpäin. Varaa liput: https://karhu.aero/.

PYÖRÄLLÄ

Yyteriin vievät hyvät pyörätiet ja matkan lopuksi itsensä voi palkita pulahtamalla aaltoihin.

Porissa voi käyttää mobiilisovelluksella vuokrattavia kaupunkipyöriä. Pyörien lainauspisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla Porin keskusta-alueella sekä Yyterissä. Kaupunkipyörät ovat Porin katukuvassa ainakin seuraavat kaksi vuotta huhtikuusta lokakuuhun. Puhelimeen ladattavasta Rolanbiken sovelluksesta näet helposti kartalta pysäkkien sijainnit ja saat ohjeet pyörien käyttöönottoon. Ohjeet ja kartta löytyvät myös osoitteesta www.pori.fi/kaupunkipyorat.