Segelföreningen i Björneborg BSF r.f.

På Kallo utanför Mäntyluoto ligger hemmahamnen för Finlands äldsta idrottsförening BSF, fyrbastun Kallon Loisto och BSF:s Kallon Paviljonki. Föreningens hamns idealiska läg erbjuder unika möjligheter för båtsport och segling. I Kallon Paviljonki kan du tillbringa minnesvärda företags- och privata tillställningar i en idyllisk miljö.

SEGLINGSVERKSAMHET I BJÖRNEBORG SEDAN ÅR 1856 – BSF r.f.

BSF är det äldsta idrottsförbundet i Finland som har verkat oavbrutet. Bakom förbundets livliga verksamhet finns aktiva medlemmar. Förutom kappsegling hör bland annat junior-, dam-, jolle- och kölbåtsverksamhet till den aktiva verksamheten. På Kallo utanför Mäntyluoto ligger hemmahamnen för BSF, kölbåts- och jollebryggor, fyrbastun Kallon Loisto, duschar, serviceutrymmen och BSF:s Kallon Paviljonki.  Förbundets idealiska placering vid det öppna havsområdet i skyddet av massiva strandklippor och ett kort avstånd till seglingsområdet erbjuder unika möjligheter att mångsidigt utöva båtsport och seglingssport. Många kappseglare anser att vattenområdena utanför Kallo är Finlands bästa plats för kappsegling.

Kallo fyr och Kallon Paviljonki

Kallo fyr är öppen också för allmänheten. Presentationer är möjliga också utanför öppettiderna.

Boka den historiska Fyrbastun och utrymmet Majakan Loisto för användning.

Den i Finland unika Kallon Paviljonki erbjuder idylliska och minnesvärda förhållanden för att fira olika företags- och privata tillställningar. Kallon Paviljonki, som fungerar som beställningsfestsal, är för närvarande öppen för alla besökare. Bokningsinstruktioner finns på adressen www.bsf.fi.

 

Kontakt
Kallontie 26, 28880 Björneborg
0447336336
sihteeri@bsf.fi
WWW
#elämykset