PROVA DESSA

TIPS FÖR AKTIVA SEMESTERDAGAR I Yyteri

Här finns tips som garanterar oförglömliga minnen som du lever länge på under vintern. Av Yyteris omfattande aktivitets- och tjänsteutbud lönar det sig att åtminstone prova dessa! Aktiviteter räcker till exempel för en hel vecka!

Dag #1

Inget vederkvicker såsom ett ordentligt bastubad direkt när du har vaknat. Börja din vecka i Spahotell Yyteri med morgonbastu. Resten av dagen tillbringas i minigolfens tecken på Siikaranta Campings eller Yyteri Resort & Campings banor.

Dag #2

Klättra, häng och dingla i repbanan i höjd med tallarnas trädkronor i äventyrsparken Huikee. Kämpa dig själv genom den utmanande banan och brottas sedan med tyngdkraften medan du provar fritt fall.

Dag #3

Det sagolika deltaområdet kallar dig till kryssning med vattenbuss från stadens centrum till Reposaari, eller varför inte också på båtkryssning i skärgården! Du lär känna Bottenhavets nationalpark bäst på havet .

Dag #4

Prova golf på Yyteri golf! Här finns 18 banor stressfritt golfspel i ett naturskönt havslandskap. Den avslappnade stämningen kan fortsätta med ett kvällsbad i Yyteris naturvatten.

Dag #5

Lär känna den unika naturen på en joggingtur eller hyr en fatbike! Styr cykeln mot skogens ojämna stigar. I trakten kring Yyteri finns över 30 kilometer vandringsleder.

Dag #6

Prova på att paddla sup eller att paddla vid Yyteri Surfcenter. Det lönar sig att även gå och titta på landskapen som blivit bekanta utifrån havet uppifrån, från toppen av utsiktstornet i Yyteri.

Dag #7

Pusta ut en stund på Yyteris sandstrand. Fånga sol på din hud medan du slappnar av på stranden, fördjupar dig i njutningens kärna med olika behandlingar på Spahotell Yyteri eller går på promenad för att beundra Reposaaris vackra gårdar.