SYYSLOMASEIKKAILULLE YYTERIIN

tiistai 19.09.2023

Aikuisille elämys ja lapsille seikkailu – rantaa riittää eikä luovuudella ole rajoja. Maanpäällinen paratiisi löytyy Yyteristä – ympäri vuoden.

Yyterissä voit kokeilla montaa erilaista aktiviteettia, niin rentouttavaa kuin adrenaliinit nostattavaakin. On se sitten rannalla leikkialueella koheltamista tai fatbikellä seikkailua, Yyteri ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Luontomatkailijan ykköskohde

Yyterissä riittää retkeilyreittejä kuljettavaksi vaikka useammaksi päiväksi. Reittien varrelle mahtuu monenlaista maisemaa: merta, dyynejä, mäntymetsää, vanhaa kuusimetsää, suonylitystä, luontotorneja, hiekkaisia metsäreittejä. Osaa reiteistä voi kulkea myös pyörällä. Ja jos et omista omaa fatbikea, sellaisen voi vuokrata Seikkailupuisto Huikeelta.

Lintujen syysmuuttoa voi seurata alueen lukuisilta luontotorneilta ja -lavoilta.

Retkeilyn ohessa eväitä voi syödä esimerkiksi Munakarin nuotiopaikalla, aivan meren äärellä. Nuotiopaikka sijaitsee rannan eteläkärjessä, Munakarin saarta vastapäätä.

Yyterin kuntoportaiden päässä olevalta näköalatasanteelta aukeaa uljaat näkymät rannan yli merelle. Herrainpäivien lankongilta taas voi ihastella näkymiä rannan suuntaan.

Aktiviteetteja koko perheelle

Treenaajille Yyteristä tarjoaa mahdollisuuksia kuntoilulaitteiden ja kuntoportaiden muodossa. Maisemat kuntoportaiden yläpäästä ovat vertaansa vailla.

Länsirannikon todellisen golfhelmen, Yyteri golfin, 18 luonnonkaunista väylää tarjoavat ainutlaatuisia golfelämyksiä kaiken tasoisille pelaajille. Rantadyynit, kauniit mäntymetsät sekä useat vesiesteet luovat maisemiltaan uniikin, vertaansa vailla olevan kenttäkokonaisuuden.

Jos aktiviteetit kiinnostavat, kannattaa suunnata Huikeen seikkailupuistoon, mikä koostuu köysiradasta sekä sitä tukevista aktiviteeteista, jotka on suunnattu kaikenikäisille. Rata on rakennettu puihin 3-13 metrin korkeuteen ja se on kokonaisuudessaan lähes 1,5 km pitkä! Radalla on 84 erilaista haastetta ja sillä kuljetaan kiiveten, liukuen taikka tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen.

Seikkailupuisto palvelee syyslomaviikoilla (42-43) torstaista lauantaihin klo 12-17. Seikkailupuistossa voi ottaa myös osaa kuutamoseikkailuun! Seikkailut järjestetään kahtena perjantaina 20.10 ja 27.10 (vain ennakkoilmoittautumisella).

Yyteriin voi tutustua myös oppaan johdolla. Visit Porin verkkokaupasta löydät erilaiset tilauskierrokset ryhmille. Vai haluaisitko tutustua Selkämeren kansallispuistoon veneestä käsin? Sekin on nyt mahdollista opastetuilla kalastusretkillä!

Nauti Yyterin palveluista

Jos nälkä pääsee yllättämään, tarjoaa Yyteri ratkaisun siihenkin! Miltä kuulostaisi vaikkapa laadukas buffetlounas Meriravintolassa tai golfravintolassa ja illallinen auringonlaskua ihaillen. Ja ruuan päälle voi nautiskella Virkistyshotellin kylpylässä.

Virkistävät unet voit nauttia tutusti ja turvallisesti Virkistyshotellissa, isommalla porukalla huvilassa, leirintätunnelmissa mökissälomakylässä meren äärellä tai eksoottisesti kelluvassa huvilassa.