Yyterin kesässä riittää palveluita!

tiistai 20.06.2023

Kesäkausi käynnissä syyskuuhun asti

Kesäkaudella rannan wc:t ovat kävijöiden käytössä ja alueen siivoustoiminnot käynnissä. Rantapelastajat ovat paikalla 15. kesäkuuta – 15. elokuuta päivittäin kello 12–18. .

Uimarannan sisääntulon grillipaikka Yyterinsantojentien päässä on käytössä ja puita on saatavilla uintikauden ajan metsä- ja ruohikkopalovaroitukset huomioon ottaen.

Suora bussiyhteys keskustasta Yyterin kautta Reposaareen koko kesälomakauden ajan

Yyteri sijaitsee noin 20 kilometriä Porin keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yyterin ja merellisen Porin saavutettavuuteen panostetaan jälleen tänä kesänä. Yyteriin ja Reposaareen on normaalien paikallisvuorojen lisäksi tarjolla suora ja täten nopeampi bussiyhteys. Bussi kulkee koko koulujen kesälomakauden ajan kolme edestakaista vuoroa päivässä. Tarkista aikataulut ja maksutavat alta.

 

Kallosta Reposaareen venekyydillä

Kallon ja Reposaaren välillä toimii veneyhteys 27.6.-31.7. keskiviikosta sunnuntaihin. Veneeseen mahtuu kerralla 12 matkustajaa ja se soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Yhteyttä liikennöi VV-Outdoors Oy.

Yyterin monipuolinen tarjonta palvelee ympäri kesän

Kesän 2023 uutuutena Yyteriin on noussut konteista koostuva ravintolakokonaisuus. Kesällä raikkaita smoothieita tarjoaa Jungle Juice Bar, muita herkkuja ravintolatoimintaa Vallisaaressakin pyörittävä Iisi, sushiravintola Chopstick Panda sekä thaiherkkuja loihtii Päng Grill.

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee Yyterin dyynien välittömässä läheisyydessä. Hotellista pääsee siis pulahtamaan aamu-uinnille suoraan mereen tai vaikka hotellin omaan kylpylään! Hotellin vastaanotto palvelee kesällä ma-to 6.30–23, pe 6.30–24, la 7–01, su 7–23.

Ruokailemaan tai virvokkeille dyyniluonnon keskelle, merinäköalasta ihaillen? Meriravintola on Virkistyshotelli Yyterin pääravintola. Ravintolan edustalle levittäytyy kesäisin viihtyisä terassi baaritiskeineen. Meriravintola sulkeutuu hetkellisesti aamiaisen jälkeen, mutta avaa ovensa lounasaikaan. Meriravintolan aukioloajat löydät täältä.

Yvonne on moderni eurooppalainen bistro, jonka keskellä sykkii laavakivigrillin kuuma sydän ja ikkunasta avautuu upea näkymä pohjoismaiden upeimmalle hiekkarannalle. Yvonne on avoinna to 17–23 sekä pe-la 17–00.

Rantaravintola Helmistä saa ruokaa ja virvokkeita joka päivä! Helmeltä löytyy apu nälkään maukkaiden burgereiden, leipien ja korien muodossa. Myös jäätelöä tarjolla! Avoinna ma-su 11.00-22.00 (keittiö sulkeutuu klo 21.30).

Allegro Kioski palvelee auringonpalvojia päälankongin rannanpuoleisessa päädyssä. Allegro on avoinna kesäkauden kaikkina päivinä säävarauksella.

Yyteri Golf tarjoaa huikeat puitteet golfista nauttimiseen meren rannalla. Yyteri Golf auki ma-su klo 8–19. Yyteri Golfravintola avoinna ma-su klo 8–20.

Perhe golfaamassa

Ravintola Ulapasta saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään. Aurinkoisella terassilla voit nauttia kesään kuuluvista kylmistä juomista ja jäätelöistä. Tarjolla on myös aamiaista.

Yyterin näkötorni avattiin asiakkaille Porin päivänä 1963 eli 50 vuotta sitten! Näkötornin ravintolasta ihailet merellisiä maisemia ja sakeaa metsää silmän kantamattomiin. Torni on avoinna päivittäin klo 12–18.

Yyteriin mentäessä on helppo hakea rantaeväät myös lähikaupasta Kaanaasta. K-market Pikku-Juhana on avoinna ma-pe klo 8–21, la klo 8–21, su klo 11–19. Poikkeusaukioloajat täältä.

Seikkailupuisto Huikee tarjoaa elämyksiä luonnossa. Seikkailupuistossa toimiminen ei vaadi mitään erityisosaamista tai kiipeilykokemusta. Puistosta löydät hupia koko perheelle Yyterin kauniissa luonnossa. Seikkailupuistosta löydät 11 rataa ja jopa 115 erilaista estettä. Puisto on avoinna kesäkuusta alkaen joka päivä. Katso tarkemmat aukioloajat puiston verkkosivuilta.

Huikee Trampoline Park on koko perheen trampoliinipuisto Yyterin rannan kupeessa lähellä Virkistyshotellia. Puistosta löytyy esimerkiksi bungee-trampoliini, jossa pääsee avustetusti hyppäämään jopa kahdeksan metrin korkeuteen. Katso tarkemmat aukioloajat verkkosivuilta.

Perhe kävelee seikkailupuistossa

Mehubaari Yyteri tarjoaa raikkaita mehuja ja shakeja Yyterin rannalla hotellin päädyssä. Raikkaita makuja syntyy esimerkiksi ananaksesta, mangosta, limestä ja appelsiineista – kaikki tuoreina! Katso tarkemmat aukioloajat verkkosivuilta.

Kota pizzeriasta saat herkulliset pizzat ja salaatit Yyterinsantojentien päässä lähellä dyynejä. Nälän yllättäessä voi rannalta poiketa siis nauttimaan pizzaa aurinkoiselle terassille tai vaihtoehtoisesti sisätiloihin. Katso tarkemmat aukioloajat sivuilta.

Rento Burger toimii Seikkailupuisto Huikeen kanssa samoilla tiluksilla. Tarjolla on burgereita laidasta laitaan. Rento Burgerista löytyy sisältä viihtyisät tilat sekä ulkoa iso terassi. Herkkuja voi nautiskella siis säällä kuin säällä! Rento burgerin aukioloajat tarkemmin verkkosivuilla.

Surfkeskus Yyteri tarjoaa tietoa suppailun, purjelautailun ja leijalautailun saloihin. Lähde rohkeasti testaamaan uutta lajia kauniiseen Yyteriin ja koe meren huuma. Surfkeskus on avoinna 15.5.–30.8. päivittäin klo 11–19.

Osallistu Yyterin kehittämiseen

Oletko käynyt tai oletko vierailemassa kesällä Yyterissä? Kehitämme alueen matkailupalveluita ja toivomme, että voisit vastata lyhyeen kyselyyn! Kyselyn lopussa voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa palkintona majoituspaketti Virkistyshotelli Yyteriin (arvo noin 250€).

Pääset kyselyyn tästä: https://bit.ly/yyteri-kysely